ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ASTERAS TRANS | Μεταφορική Εταιρεία Κατερίνη - Μεταφορές & Μετακομίσεις Κατερίνη


Η μεταφορική εταιρεία μας “ASTERAS TRANS” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, αποτελεί πρωτοπόρος στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό, άρτια οργάνωση και υπευθυνότητα.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους μεταφορά προς την Κατερίνη, την Θεσσαλία, την Θράκη και όλη την Ελλάδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο σύγχρονος στόλος ιδιόκτητων φορτηγών και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να μεταφέρουν αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως στο μέρος που επιθυμείτε με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μεταφορές εμπορευμάτων
  Μεταφορές οικοσκευών
  Μεταφορές τροφίμων και χύδην φορτία
 Φορτοεκφορτώσεις με κλαρκ ή γερανό
 Διανομές Τροφίμων
 
Γνωρίζοντας ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική στοχεύουμε στο να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα για να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά για εσάς.
 
 
Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η μεταφορική μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας.

Επιλέγοντας να απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρεία μας για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας, επί της ουσίας λαμβάνετε την απόφαση να επενδύσετε στη γνώση και την εμπειρία του προσωπικού μας που σας εξασφαλίζουν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές.

 


 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη,
την Θεσσαλία, την Θράκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για τις οικονομικές μεταφορές ή μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Κατερίνη, την Θεσσαλία, την Θράκη σε όλη την Ελλάδα.