ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

 
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ASTERAS TRANS | Μεταφορική Εταιρεία Κατερίνη - Μεταφορές & Μετακομίσεις Κατερίνη


Γνωρίζουμε ότι μία μετακόμιση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο εμείς χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μετακομίσεων αλλά και χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να την κάνουμε να φαίνεται εύκολη υπόθεση.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ASTERAS TRANS” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας, με απόλυτη επιτυχία, κάθε μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα υπάρχει.

Με υπευθυνότητα, γνώση και προσοχή στη λεπτομέρεια, είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλάβουμε την μετακόμιση οικιών και επαγγελματικών χώρων εξυπηρετώντας άμεσα την Κατερίνη, την Θεσσαλία, την Θράκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 

 


 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία της οικοσκευής σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σας προσφέρει μία γρήγορη, οργανωμένη και οικονομική μετακόμιση στοχεύοντας πάντα στην άψογη και άμεση εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να πακετάρει όλα τα αντικείμενά σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Αντιμετωπίζουμε τα αντικείμενά σας σαν να είναι δικά μας και τους δίνουμε όλη την προσοχή που χρειάζονται, ώστε να φτάσουν ασφαλή και χωρίς φθορές στον νέο σας χώρο.
 
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ - ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση και την συναρμολόγηση των επίπλων σας, κάνοντας την μετακόμισή σας πιο εύκολη. Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας, γι' αυτό και κινούμαστε με προσοχή προστατεύοντας τα ευπαθή σημεία του σπιτιού σας.
 
ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Συνεργαζόμενοι με εταιρείες που διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα μπορούμε να κάνουμε την μετακόμισή σας εύκολη υπόθεση. Τα ανυψωτικά μηχανήματά που συνεργαζόμαστε μπορούν να φτάσουν σε όποιον όροφο επιθυμείτε εξασφαλίζοντάς σας την ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων σας, δίχως κουβάλημα, γδαρσίματα, χτυπήματα και τραντάγματα, που θέτουν σε κίνδυνο την περιουσία σας.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για τις οικονομικές μεταφορές ή μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Κατερίνη, την Θεσσαλία, την Θράκη σε όλη την Ελλάδα.