Όροι

 
 
ASTERAS TRANS
Μεταφορική Εταιρεία Κατερίνη - Μεταφορές & Μετακομίσεις Κατερίνη


Η μεταφορική εταιρεία μας “ASTERAS TRANS” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από το 1982 στις μεταφορές και μετακομίσεις στην Κατερίνη σε όλη την Θεσσαλία, στην Θράκη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Με μακρόχρονη εμπειρία στις μεταφορές και μετακομίσεις, η μεταφορική εταιρεία μας, το έμπειρο προσωπικό μας και ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε μπορούν να σας εγγυηθούν για άμεσες και οικονομικές μεταφορές και μετακομίσεις.

Έχοντας γνώση των υψηλών απαιτήσεων του χώρου και με επίκεντρο την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη, σας παρέχουμε οικονομικές μεταφορές εμπορευμάτων, μεταφορές οικοσκευών, φοιτητικές μετακομίσεις, συναρμολόγηση - αποσυναρμολόγηση επίπλων, πακετάρισμα οικοσκευών καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειάζεται για μία γρήγορη και σωστή μετακόμιση.
 

 


 

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Χάρη στην συνέπεια, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές μας έχουμε καταφέρει να αναδειχθούμε ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών στην Κατερίνη και σε όλη την Θεσσαλία.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση κάθε πελάτη μας.

Γιατί για εμάς σημαντική προτεραιότητα είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση σας, γεγονός που αποτελεί και ένας από τους λόγους για την διαρκώς ανοδική πορεία της μεταφορικής μας εταιρείας.
 

 


 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη,
την Θεσσαλία, την Θράκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για τις οικονομικές μεταφορές ή μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Κατερίνη, την Θεσσαλία, την Θράκη σε όλη την Ελλάδα.